Nyttiga tips för att sparka din rökningsliv idag


Behovet av en cigarett kan leda till besvärliga sociala situationer. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Den här artikeln ger massor av hjälpsamma tekniker du kan använda när du försöker sparka vanan.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök inte sluta med den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Se till att du tar processen en dag i taget. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad som är bäst för dig. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Tips! Bo i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process.

Replacement Therapy

Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget kan leda till att du känner rastlös, känslor av rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du ville sluta röka i början.

TIPS! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Till exempel, när du gör din första rökfria veckan, gå ut på bio. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer uppmaningen att röka.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som hjälper dig att komma igång på din resa.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kommer att öka dina chanser att framgångsrikt sluta röka.

TIPS! Om du plötsligt vill bli rökare, försök att fördröja din rökning. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation hela tiden. Det kan innebära att du placerar motivationsmeddelanden på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter.

Håll dig borta från platser eller symptom som du normalt skulle röka.

Det är enkelt att berätta själv när du verkligen vill det ena andra kommer inte att skada, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om det mentala missbruket.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

När du försöker sluta röka äter du massor av nötter, grönsaker, frön och nötter. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper dig att sluta för många orsaker. För en sak, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rörelserna för att röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Näringsämnena kan till och med förbättra det sätt du känner när du går igenom uttag.

Gör en mantra av de främsta anledningarna till att sluta. Upprepa dem när du känner ett lust, kom igen, när du känner dig villig att röka. Det här kan hjälpa dig att fokusera på ditt liv.

Om du har blivit trött på att du vill röka, är du redan halvvägs för att sluta! De råd du just har läst hjälper dig att ge dig den information du behöver för att slutligen sparka denna vana för gott. Använd de metoder du just har läst för att göra rökning till en vana av ditt förflutna.

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kunde påverka dina ansträngningar negativt.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link