Nyttiga tips för att sparka din rökningsliv idag


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Men det är väldigt möjligt att ge upp cigaretter om du kan utveckla en bra attityd, lite stark viljestyrka och hitta några tips och tricks som de som tillhandahålls här för att hjälpa dig på väg. Följ dessa tips och sluta bli enkelt.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne.

Se till att du tar processen en dag då. Det är en stor process att sluta röka. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du är i processen med att ge upp din rökning vana. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökstopp. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Var motiverad med påminnelser. Till exempel kan du sätta meddelanden på dina väggar eller kylskåp. Oavsett vilken metod du använder, kan de visuella påminnelserna vara till hjälp för att bekämpa begäret vid en senare tidpunkt.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Planering i förväg för dessa stunder hjälper dig att undvika att ge stress och ta tag i en rök. Förbered dig på flera strategier, så du är beredd om den första inte fungerar.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Ha en konversation med din läkare som innehåller en diskussion om läkemedel som kan hjälpa till med att sluta. Dra fördel av de olika typerna av läkemedel och förfaranden som finns tillgängliga för att sluta röka. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig när du slutar röka. Det finns allt från droger som minskar abstinenssymptom på nikotinbytebehandlingar för att avvänja dig långsamt. Fråga din läkare vad de rekommenderar för att hjälpa dig att sluta för gott.

Sluta röka

De flesta vill verkligen sluta röka, men tyvärr för majoriteten blir det en omöjlig uppgift. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.Source link