Nyttiga tips för att sparka din rökningsliv idag


Det kan vara besvärligt att behöva en rök. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Om du är redo att sluta röka, fortsätt läsa. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att uppnå ditt mål.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan om att sluta röka att stanna hos dig.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med för och nackdelar med att sluta. När du skriver något ner, kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

10 minuter

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om de 10 minuter inte var tillräckliga, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och personer du älskar.

Tips! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Minska rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Skapa en mantra själv. Berätta för dig själv att du inte tar en puff någonsin igen. Medan en snabb puff under dessa intensiva begär kanske inte verkar som en hemsk idé kan det störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängsel någonsin slår.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Att känna sig redo att sluta röka är hälften av slaget. Rådgivning i den här artikeln bör motivera dig för att slutligen sluta röka. Prova några av dessa tekniker för att befria dig från cigaretterna.Source link