Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare kommer att driva dig för att hjälpa dig att sluta röka också. Du kan även få rabatt från ditt försäkringsbolag. Vad hindrar dig? Det finns ingen bättre tid än att sluta röka, så fortsätt läsa för några väldigt användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från ett stöd grupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Nu är du väl rustad med information som gör att du kan stoppa denna oönskade vana för gott. Inte bara kommer sluta förlänga din livslängd och göra dig friskare, men du kommer att känna dig lyckligare. Spara pengar du skulle ha spenderat på cigaretter och köpa något trevligt för din familj.Source link