Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, hittar du det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Att avsluta blir lättare om du har en bra förståelse för ämnet. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Varje år använder tusentals tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväma med det dagliga engagemanget för att röka först.

Motion Routine

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning är också en bra stressavlastare. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper dig att hålla dig mentalt fokuserad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. På det här sättet kan det vara svårt först. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Sätt upp ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begären blir dåliga.

Stressful Moments

Gör en plan för hur man hanterar stressiga stunder. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Ta en reservplan om den första planen inte fungerar.

Tips! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Vidare bör vikten av att lära sig mer om att sluta röka vara tydlig. När du förstår vilka metoder som fungerar bäst för dig, blir sluta röka mycket enklare än du förväntade dig. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.Source link