Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men följer aldrig igenom. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Ta sedan det du har lärt dig och eliminera det från din livsstil.

Att lägga saker på papper kan ändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Skapa en lista med strategier som hjälper dig att kunna sluta. Alla har sina mål. Det är väldigt viktigt att hitta vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista kommer att göra detta.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande vill ha en cigarett, fortsätt försök med den här metoden.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Det här hjälper till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, fundera på att gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta är svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Om du inte tror att du kan sluta allt på en gång, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Varje år använder tusentals människor tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökmissbruk.

Du kanske vill prova nikotinbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling om du har nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig och uppmuntra dig att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta hjälper dig på rätt ställe att sluta röka. Försök en fördröjning på en timme efter att ha vaknat innan du röker din cigarett för första morgon. Du kan röka en halv cigarett åt gången för att skära på din rökning.

Sluta röka

De flesta som försöker sluta röka Första gången de försöker. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du startar upp igen, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

TIPS! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Du kanske tycker att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare eller ha ett smycke som representerar dina mål.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan ha en lättare tid att övervinna de rätta hanteringsmekanismerna i framtiden.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutade uppleva ibland.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När kommer du mest sannolikt att vilja röka mest?

Du kan njuta av regelbunden motion tid. Om din kropp läker av den skada du har gjort när du rökt, börjar du se resultaten när du börjar ha mer energi och större träning. När du blir mer passform, kommer du att vara mycket mindre benägen att förstöra dessa ansträngningar genom att smyga en cigarett.

Skapa belöningssystem för dig själv medan du slutar. Du kommer att spara mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Den här konkreta fördelen med att inte röka kan motivera dig att hålla sig till ett rökfritt liv.

Tips! Om du vill sluta röka, besöka din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.

Många som lyckats sluta kan göra det om de ändrar sin syn på rökning. Om du ser sluta röka som något du förbättrar dagligen, kommer du att få en lättare tid att lyckas.

Att sluta röka är lika svår känslomässig utmaning. Cravings är riktiga saker och de är inte alltid lätta att motstå.

Du måste tro att du kan släppa din förmåga att sluta. Du har utan tvekan lyckats på andra områden i ditt liv som vid det tillfället verkade omöjligt. Tänk på de saker du överträffade tidigare och förstår att du har vad som krävs för att göra det också.

TIPS! När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs sätt. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film.

Prova djupa andningsövningar för att bekämpa dina begär för en rök. Andas djupt genom din näsa samtidigt som du räknar till tio. Håll andan och andas långsamt genom munnen efter att du räknat till tio. Denna andningsövning minskar stressen och gör att du kan fokusera din uppmärksamhet på något annat.

Från och med nu bör du känna dig mer optimistisk, eftersom du har lärt dig att du inte behöver röka och du kan njuta av en friskare stil av lever under de kommande åren. Gör vad som krävs för att sluta röka idag och leva rökfritt under resten av ditt liv!

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link