Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Det är uppenbart att din familj bryr sig om dig och vill att du slutar röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Även människor som inte bryr sig om dig, som försäkring, kommer att stödja dig när du slutar. Det beror på varför du inte har slutat än? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

Sluta röka gradvis. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Deep Trance

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du klipper ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan ge en optimistisk attityd och motivation för din resa.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Sluta röka, och planera bara att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Slutligen kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

TIPS! Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få hjälpmedel för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller gummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Sätt listan i din telefon eller på ditt kylskåp så att du påminns om belöningen varje dag. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

Gör en plan om hur man hanterar stressiga stunder. Ditt rökningsliv var fyllt med att reagera på stress genom att tända en cigarett. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir den svåraste. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan utvecklas. När du har tagit bort nikotin från din kropp måste du bara hantera psykologiska skäl för att du vill röka. Det här är inte heller lätt, men när du inte längre är fysiskt beroende av nikotin, kommer du att ha en mycket enklare tid motstå begär.

Tips! När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Nu har du läst mycket användbar information som hjälper dig att sluta röka. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!Source link