Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Många misstänker felaktigt att allt de behöver för att sluta röka är att kasta bort sina cigaretter, aldrig att återvända. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Olika produkter och tekniker som hjälper dig att sluta röka är nästan oändliga.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

övningsrutin

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt sätt att hjälpa till att hantera begär. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Sluta röka

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. Några personer som slutar röka har gjort flera försök innan de lyckades. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! Innan du börjar din plan att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Efter att ha tittat på tipsen ovan har du nu idéer som hjälper dig att sluta röka och njuta av livet mer. Medan vissa ex-rökare kommer att ha längtan efter resten av sitt liv, kommer följande råd att bättre utrusta dig för att motstå dessa begär.