Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Du kanske tror att sluta röka kräver att du fördubblar viljan så att du aldrig ger dig frestelse eller vidrör en cigarett igen. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Det finns många olika tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka för gott.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Se till att du går om det ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.Source link