Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Alltför många människor blir avskräckta och överger sina försök att sluta röka. Avsluta kan hända om din attityd är bra, och du har bra viljestyrka. Också du behöver några råd, som vad som kommer att visas i den här artikeln. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du se att sluta röka är inte så svårt som du en gång trodde.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Sluta röka

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på trängsel att röka.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Sök support online. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter.

Låt dig inte ens njuta av en liten bit. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste hantera den situationen.

Bli inte avskräckt om du misslyckas sluta en gång. Även de svåraste arbetarna kan misslyckas. Ta reda på vad som gick fel och lära av episoden innan du började ditt arbete igen. Du kan segra i ditt nästa försök att sluta röka.

Tänk på det som en gåva till dig själv i stället för att du slutar som offer. När du ser fördelarna med att sluta, blir det enklare. Sätt värdet av att sluta i dina sevärdheter och föreställ dig ditt liv utan att röka ständigt. Att upprepa dessa idéer till dig själv hjälper dig att behålla din motivation och engagemang.

När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle uppleva.

Byt ut rökning med träning. Din hjärna släpper ut endorfiner efter att du har tränat, vilket förbättrar ditt humör. En träning är också en utmärkt distraktion från dina begär. Dessutom förlorar du ämnesomsättningen när du slutar, och träning kan påskynda det.

Diskutera med din läkare om mediciner som du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Många framsteg har gjorts med mediciner för rökningstopp. Nikotinersättningsprodukter och läkemedel som minskar abstinenssymptom är bara några av de tillgängliga alternativen. Diskutera alla dina alternativ med din läkare för att hitta den strategi som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Be om hjälp om du känner att du inte kan övervinna frestelsen att återvända till cigaretter. Berätta för en vän eller släkting att cravingsna är speciellt dåliga idag. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så att ditt begär har tid att passera, och du kommer inse att du inte är ensam i hela processen.Source link