Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Det kan vara svårt att räkna ut exakt hur man slutar röka när det finns så mycket tryck och inflytande att hålla sig till det. Du får inte känna dig instängd längre, speciellt om du använder dessa tips för att sluta bra.

Se till att du tar processen en dag då. Vägen till stopp är bara en process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

TIPS! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa terapier arbetar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

Sluta röka

Om du är seriös om att sluta röka vana, måste du bli bra på det. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Efter det du har lärt dig, borde du vara mer självsäker och kunna sluta röka för gott. Använd det du har lärt dig här för att ge dig själv motivation, ta itu med frestelserna och berätta för cigaretter du är över dem!Source link