Nyttigt råd som någon kan använda för att sluta röka


Många tror felaktigt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och lita på viljestyrka ensam för att övervinna deras beroende. Om du gör det kan det hjälpa någon att sluta vana, men det finns enklare sätt att uppnå detta. Det finns många metoder och saker som kan hjälpa dig att sluta röka framgångsrikt.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att kyla kalkon.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Sluta röka

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med supportgrupper och andra resurser du kan använda.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Förhoppningsvis har denna artikel försett dig med en mängd olika sätt att skapa en solid plan för att sluta röka. Även om du kanske känner frestelser ibland, kan råd från denna artikel hjälpa dig.Source link