Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


Potentialen för misslyckande och brist på viljestyrka är mycket vanliga skäl att människor ger upp tanken att sluta röka. De tips som följer hjälper dig att justera när du börjar ditt nya rökfria liv.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Hälsosam kost

Tips! Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam diet fylld med frukt och grönsaker. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Att sluta röka är en av de svåraste sakerna du någonsin kommer att göra. Men det behöver inte vara omöjligt. Om du har tålamod och viljestyrka kan du investera den tid som behövs. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Att använda tipsen i artikeln ovan hjälper dig att uppnå ditt mål tidigare än du trodde.Source link