Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


Rökare vet att de inte borde röka. När du står i ett rökområde, står ingen på hur hälsosam röken får dem att känna. Endast personer som har kunnat sluta röka förstår verkligen hur mycket ansträngning som krävs. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har lyckats sluta – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Dessa bekräftelser kommer att finnas i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Älskade

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Har dina nära och kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan också hälsan för de människor som bor med dig.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Ett sådant system kan starkt öka dina chansar för framgång.

TIPS! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv.

Det bästa stället att börja när du slutar röka är att bara sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Börja aldrig säkerhetskopiera. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Det är dags att sluta röka. Sluta bara just nu. Planera inte en dag för att sluta längre ner i linjen. Om du slutar nu, kommer du att minska chansen att du kommer att dö från att röka. Detta hindrar dig också från att skada andra med andrahandsrök, särskilt de som är närmast dig.

Sluta röka

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Receptbelagt läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. Inte heller kommer nonsmokers att få hur svårt det kan vara att sluta röka efter en livstid att göra det. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Applicera de idéer som nämns här i ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.Source link