Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det här är vanan.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid öka dina mål som går bra in i framtiden så snart som möjligt du är redo.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Övning är en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv ständigt av anledningarna som gör det viktigt att du vill sluta röka i början.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du slutar att du inte har tillgång till.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de kommer att hålla dig fortsätta med din sluta resa. Ett bra stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Det gör det mycket lättare att lyckas med din chans att lyckas sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att försöka sluta rökning. försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du slutar Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Håll dig fri från situationer där du skulle bli frestad att röka.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig tills dess att det har gått.

TIP! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete , vilket raderar allt ditt hårda arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att du gör mycket skada.

Tänk på det som en gåva för dig själv istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta håller dig på rätt spår och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

När du försöker sluta röka, koncentrera dig på att äta frukt, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta denna typ av diet kan också minimera viktökning efter att du kan vinna. Näringsämnena kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

TIPS! Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha tillgång till resurser för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig fråga som lurar bakom trangen att röka. När den här frågan behandlas, försvinner röken för att röka.

Djup andning

Djup andning kan vara till hjälp om du kämpar för att lyssna på. Detta ger dig lite tid att tänka på anledningen till att du slutade. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, vilket kan ge dig en uppdaterad känsla. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och enkelt läras.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Tips! För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp.

Att sluta röka är så svårt, delvis på grund av narkotiska beroendeframkallande egenskaper. Att stoppa kan vara svårt för människor, både emotionellt och fysiskt. Använd informationen som finns här för att göra saker lite mer hanterbara för dig själv. Genom att kombinera din viljestyrka och denna information kommer du med säkerhet att säga "Jag är en ex-rökare" i den inte så avlägsna framtiden.

Du kanske har känt dig överväldigad när du började leta efter information om Array. Det är ganska lite att räkna ut, men det är lätt att göra om du fortsätter att lära dig. Tillämpa den här artikelns information för att få en bra upplevelse.Source link