Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


Så många människor vet att de inte borde röka, men fortsätter att göra det trots denna kunskap. Att säga att du kommer att sluta är mycket lättare än att faktiskt sluta, så många människor som önskar att de kunde sluta sluta hålla fast vid denna otäcka vana. Följande artikel kommer att lära dig hur du äntligen ska bli av med denna vana.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök inte gå kallt kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Sluta röka

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Du kan ge dig motivation genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

Prata med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Älskade Ones

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsa också.

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker dig själv. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link