Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


Så många rökare är desperata för att hitta ett sätt att befria sig från deras beroende av cigaretter. Rökning är en dödlig vana som fångar upp till alla som gör det så småningom. Ta en titt på det stycke som följer och få insikt i att sparka vanan en gång för alla.

Sluta röka

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Se till att du tar processen en dag då. Avsluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Få en annan distraktion då.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Du kan ge dig motivation genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Nu borde du få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att sluta röka. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en vana av det förflutna. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan att sparka denna vana för bra.Source link