Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


Du måste ha hört tusen gånger hur svårt det är att sluta röka, men det kanske beror på det faktum att människor bara inte vet hur man gör det. Ju mer informerade du handlar om att sluta röka, desto lättare blir det att faktiskt sluta. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Tips! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Du bör nu inse hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket om att sluta röka som du eventuellt kan. När du är medveten om vad som fungerar och vad som inte gör det blir det lättare att sluta röka. Du kommer att kunna sluta röka med hjälp av informationen från den här artikeln.Source link