Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


För de flesta rökare är sluta det svårasta de någonsin kommer att göra i sina liv. Det finns ingen enda botemedel som ger bra resultat för alla. Du kommer att behöva göra din forskning och ta reda på vilka metoder som fungerar för dig. Användning av denna information kan göra det enkelt och framgångsrikt.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Sluta röka så lätt som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på att hjälpa dig sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte hädanefter.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Det är viktigt att erkänna att sluta röka erbjuder olika utmaningar för olika människor. Att sluta är dock inte omöjligt. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Prova dem själv, du kan sluta bli glatt överraskad över hur effektiva de är.Source link