Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


Många människor kommer att erkänna att försök att sluta röka är en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för alla. Du kommer troligen att behöva spendera lite tid på att undersöka metoder som fungerar för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några tips är.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod har bara en 95 procents succeshastighet. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Till exempel, om du brukar röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kanske kan föreslå att du slutar använda resurser eller metoder för att sluta röka som du tidigare inte kände till.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut på bio. Efter en längre tid, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Sluta röka

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de som är friskare.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! Har dina nära och kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Minska mängden cigaretter som du röker. Detta kan hjälpa dig att börja processen med att eliminera rökning. Prova en fördröjning på en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära ner på rökning.

Sluta röka

Det bästa sättet att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Sluta bara röka och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

TIPS! För att sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker.

Om du är en inomhusrökare, se till att du noggrant rengör huset, när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. På detta sätt och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Att sparka din rökning vana kan mycket väl vara en av de mest utmanande sakerna du någonsin kommer att göra, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Låt inte detta avskräcka dig, det är möjligt för dig att sluta. Du kan bli framgångsrik genom att använda några av tipsen från artikeln ovan om du också har lite stöd och motivation. Prova dessa idéer och du kan bli positivt överraskad.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Genomför nu de råd du just har läst.