Nyttigt sluta röka råd som är enkelt och effektivt


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Tänk på de många sätt du kommer att dra nytta av att sluta. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. Din resa till ett rökfritt liv börjar här.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Tips! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstå de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Om du vill lyckas sluta röka, måste du hålla fast vid din plan, även när det blir svårt. Genom att tänka på de saker som ger dig mest motivation, får du en mycket bättre chans att inte sluta. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.Source link