Osäker på hur man slutar röka Börja här med dessa idéer!


Även om det har bevisats gång på gång att nikotin är hemskt för hälsan, har många människor en oerhört svår tid att sluta röka. Om du fortfarande har vanan, ger denna artikel några solida, användbara tips så att du äntligen kan vara fri från din nikotinberoende. Använd dem du känner kommer att erbjuda dig de bästa chanserna att hjälpa dig att sluta röka.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Sluta röka

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt och hållet.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Psykologiskt träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Om du har lagt fram en plan, är det lättare att hålla sig borta från cigaretter. Har många idéer, om din ursprungliga idé inte hjälper.

Att tänka på effekterna av att röka på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Undvik att bli en statistik!

Alltid säga, "Nej!" Till ens en puff. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, gör bara dagen din dag att sluta. Om du slutar nu, kommer du att minska chansen att du kommer att dö från att röka. Du skyddar också din familj mot farorna med begagnad rök. Dessa saker borde göra slut på ännu viktigare för dig.

Få lite motion. Du kommer att kunna andas bättre nästan omedelbart efter att du slutat, så träning kommer inte vara så svårt som det har varit tidigare. Att få regelbunden träning kan också hjälpa dig att undvika den äldre komplikationen av viktökning. Även om du får enorma fördelar med endorfinet som produceras genom träning, kommer det inte att ersätta nikotinhöjden, men åtminstone kommer det att lugna dina begär att röka.

Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du börjar minska på din tobaksbruk. Du kommer att känna dig mer värdig om ditt liv är fria från tobaksberoende. Ge dig själv kraften att övervinna denna utmanande missbruk. Varje dag kommer du att känna belöningen för bättre hälsa och bättre välbefinnande när du slutar röka.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Förflyttning av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.Source link