Osäker på hur man slutar röka Börja här med dessa idéer!


Såsom är välkänt i vetenskapsverdenen är nikotin i tobak en mycket beroendeframkallande substans. Att försöka hålla sig borta från cigaretter kan därför vara mycket svårt för en rökare. Lär dig så mycket du kan om de bästa teknikerna för att sluta röka så att du kommer att öka dina chanser att lyckas.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Sluta röka dagligen. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

TIPS! Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett, och sedan undvika dem. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Att dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

Gör ett träningsperspektiv en prioritet. Träning kan göra att du slutar röka mycket mer attraktiv när du märker den omedelbara förbättringen av lungkapaciteten. Regelbunden träning kommer också att se till att du avvärjer eventuell viktökning. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten från uttagssymtom, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

Nikotinberoende kan göra tanken på att ge upp cigaretter verkar omöjligt. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. De förslag du just har läst kan hjälpa dig på din resa. Det är möjligt att sluta röka genom att använda denna användbara information tillsammans med ditt eget hårda arbete.Source link