Osäker på hur man slutar röka Börja här med dessa idéer!


Folk kommer att klaga på hur tufft det är att sluta, men de flesta kände inte rätt väg att göra det. Ju mer utbildning du får på teknikerna för att sluta, desto lättare blir hela situationen. De tricks som beskrivs i den här artikeln är bra för att hjälpa någon att sluta röka om de verkligen vill.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Sluta röka

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta hjälper dig att starta din rökuppehållsresa. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra alla dina framsteg gå i spill. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du inte ger in och röker en cigarett.

De första sju dagarna är det svåraste när man slutar röka. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Trots att psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära som traumatiska som fysiska begär.

TIPS! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad.

Besluta inte att sluta "någon dag." Gör det idag. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! När du slutar minskar du risken för skadliga hälsoeffekter. Ju snabbare du slutar röka, desto tidigare frigör du din familj från effekterna av begagnad rök. Detta kan vara den faktor som motiverar dig mest att sluta.

Visa avsluta

Visa sluta som en tjänst för dig själv, snarare än ett offer. När du tittar sluta i ett positivt ljus blir det lättare att fortsätta jobba och sluta tidigare. Påminn dig om hur viktig din uppgift är, och kom ihåg att de positiva aspekterna av att sluta uppväger de negativa genom en lång skott. Håll dig fokuserad på de positiva motivationsfaktorerna som är inblandade i ditt val.

TIPS! Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Följ de tips som anges i den här artikeln, och det kommer att vara möjligt för dig att sluta röka framgångsrikt.Source link