Osäker på hur man slutar röka Börja här med dessa idéer!


De flesta rökare är medvetna om att det är dåligt för deras hälsa. Avsluta är möjligt, men det är utmanande. Ofta återvänder folk till rökning istället för att lägga in arbetet för att övervinna deras missbruk. Om du behöver den extra uppsatsen av information för att bygga din motivation, fortsätt läsa den här artikeln.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Älskade Ones

Vilken inverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Vad den här artikeln har visat på dig är att du med framgång kan sluta röka. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.



Source link