Osäker på hur man slutar röka Börja här med dessa idéer!


Att sluta röka verkar som en omöjlig uppgift för de flesta, och byggandet av viljan att göra det kan vara skrämmande. Informationen och tipsen i denna artikel kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg att vara rökfri.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan bli lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner . Det här kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter avslutat. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Kom ihåg att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten del av läkemedlet för att hjälpa till med att stoppa uttag.

Sluta röka

Tips! Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Att sluta röka ger fördelar för dig och dem du älskar.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Du kan också försöka bara röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Att försöka avstå med att röka kan vara en mycket svår uppgift. Det är dock inte en omöjlighet. Det kräver ansträngning, tid och ett starkt åtagande att sluta. Det är också bra att ha kunskaper och några bra tips på din sida för att hjälpa dig. Med hjälp av råd från den artikel du just har läst kommer du på vägen att bli rökfri.

TIPS! Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.Source link