Osäker på hur man slutar röka Börja här med dessa idéer!


Att sluta röka vanan är inte lätt för någon, även de som är mycket starka viljat. Sanningen är att människor fortfarande känner sig kopplade till cigaretter även när de vill sluta. Rådgivningen i den här artikeln hjälper dig att äntligen sparka vanan för bra.

Kallt Turkiet

Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska göra det korrekt. Undvik att gå kallt kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Användning av dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Försök att maximera din stödnivå under hela processen med att sluta röka.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! Hypnos har visat sig vara ett effektivt stopp för rökning för många människor. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Kraven kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, knep och tekniker som hjälper dig med. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de känner sig stressade. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika trängsel att röka.

Sluta röka görs inte bara för dig själv utan också för dina nära och kära. De människor som bryr sig om dig vill att du ska ha ett långt, hälsosamt liv. Statistik visar att en av fem amerikaner dör på grund av cigaretter. Det finns inget behov av att du är en av de här statistikerna.

Tips! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Försök träna när det är möjligt. Du kommer att upptäcka att din lungkapacitet förbättras snabbt efter att du slutat röka, så att du kan träna lättare. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Även om endorfiner som produceras från träning inte ersätter nikotinbehov, kan det minska trängseln.

Bara för att du kanske inte har slutat förut, finns det ingen anledning att bli avskräckt. Ibland kommer även den perfekta planen att misslyckas på grund av omständigheterna. Titta på vad som ledde till misslyckandet och ta reda på hur du kommer att undvika det här gången. Med förtanke kan du så småningom triumfera över att röka!

Lägg massor av färska grönsaker, frukter och nötter till din kost medan du försöker förlora din rökning vana. Det finns ett par skäl att äta dessa hälsosamma livsmedel medan du slutar röka. Till att börja med ger det dig ett sätt att ockupera din mun och dina händer så att du inte missar de rörelser som är inblandade i att röka så mycket. Genom att äta dessa saker hjälper du dig att negera någon viktökning. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa din kropp att må bra när du drar ur nikotin.

TIPS! Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många rökare har svårt att sluta, för att de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation.

Kom med en lista som anger dina huvudorsaker för att sluta. Du kan använda detta som en vägledning för motivation när du känner att du förlorar hoppet. Detta kommer att bidra till att skapa positiva budskap i ditt sinne.

Utveckla en god förståelse av var och när du röker mest. Detta hjälper dig att eliminera frestelsen under dagen. Det blir lättare att motstå dina begär när du förbereder dig själv innan du gör det.

Låt inte svårigheterna att sluta avskräcka dig från att ens försöka. Genom att prova ovanstående tips med positivitet och uthållighet, kan du verkligen sparka den här otäcka vanan. Du kommer bli förvånad över vad du kan uppnå när du är motiverad.

Tips! Klipp tillbaka på rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det få dig att peka i rätt riktning.Source link