Osäker på hur man slutar röka Börja här med dessa idéer!


Som vetenskap visar, är nikotin väldigt beroendeframkallande. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Ge dig själv den bästa chansen att lyckas genom att lära dig allt du kan om att sluta.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att kyla kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoder för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta kan vara en lång process.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Älskade Ones

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Att sluta röka är en av de hårdare vanorna att bryta på grund av den mycket beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Att sluta är svårt för din kropp och ditt sinne. Ge dig själv en stridschans genom att följa råd från denna artikel. Med hjälp av dessa bra tips, tillsammans med din egen önskan om framgång, kan du slutligen sluta röka för gott.Source link