Osäker på hur man slutar röka Försök med dessa idéer!


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig är sluta fortfarande inte en lätt uppgift. Om du försöker sluta röka kanske du bara behöver lite vägledning till rätt väg. Följande tips här kan ge lite hjälp för att göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

TIPS! Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och hantera tips. Supportgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, gemenskapskollegier eller gemenskapskollegiet.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har funnit framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddade i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dig större chans att lyckas.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Varje person uppnår sina mål olika. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Skapa din egen lista gör det här.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning för gott.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös och bli frustrerad eller irriterad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Tala med din läkare om du slutar. Din läkare kan ha ytterligare resurser för att sluta att du kanske inte har.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Att ha ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta. Detta ökar din chans att äntligen vara rökfri för livet.

Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar du kan uppleva, känslomässigt och annars.

Som ett extra incitament för att hjälpa dig att ge upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av denna farliga vana. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Den absolut bästa råd som hjälper dig att sluta röka är att bara sluta. Det bästa sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Sluta bara – och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Att sluta röka kan vara en seriös utmaning för många, men med kunskap om beprövade tekniker kan det bli mycket lättare. Vad du har läst i föregående artikel ska hjälpa dig att ge upp cigaretter utan alltför mycket besvär. Genomför tidigare tips och du kommer att skydda hälsan och välbefinnandet hos dig och din familj.

Om du finner din viljestyrka blekna och du är på väg att nå en cigarett, ring någon för support. Oavsett om det är en familjemedlem eller en vän, prata med någon för att underlätta dina begär. Inte bara kommer detta att distrahera dig, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Hur kan du följa med alla nyheter om Array? Det är klokt att lära sig rätt information först. Du är lycklig att ha hittat denna korta och exakta informationsartikel. Var noga med att granska artikeln några gånger för fullständig förståelse.Source link