Osäker på hur man slutar röka Prova dessa idéer!


Med dagens kultur är det svårt att räkna ut hur man slutar röka, eftersom det ofta är mycket tryck och inflytande som kan göra att du vill fortsätta röka. Du behöver inte känna att du är instängd Använd i stället råden i den här artikeln för att hjälpa dig att starta din resa.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Sluta röka

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget om att röka upphörande.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att göra detta högt mål. Ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Tala med en läkare innan du börjar träna rutin.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Åtta timmars sömn varje natt tillåter dig att förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper dig fyll i tomrummet som lämnas av cigaretter. Dessutom ökar träningen stress och ångest.

Har du nu förtroende och know-how att bryta din vana och vara rökfri? Om du lägger på detta råd för att arbeta i ditt liv, kommer rökning snart att vara ett minne.Source link