Osäker på hur man slutar röka Prova dessa idéer!


Du måste vara motiverad om du inte är motiverad. Det finns en myriad av fördelar som kommer med rökstopp. En eller flera av dem kommer att vara tillräckliga för att motivera dig när det blir tufft. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att släppa din missbruk av tobak.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. Stödgrupper finns på många ställen, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan om att sluta.

TIPS! Om du vill rösta för att röka smälter din lösning, försök åtminstone avstänga det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker en väg att sluta röka. Många individer har funnit det lättare att sluta röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker och uppnå mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig. Att göra en lista för dig själv hjälper dig att nå ditt mål.

Övning är också ett utmärkt sätt att lindra stress som orsakas av nikotinuttag. Om du inte övar normalt, börja långsamt genom att gå på varannan dag. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Träning är också en bra stressavlastare. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala om till en läkare innan du börjar träna rutin.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som resulterar i att du slutar röka.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotin ersättningsbehandlingar, såsom fläckar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Tips! En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som gör att du vill att röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt att du vill sluta röka inledningsvis.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller boka massage på regelbundet schema. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Sluta röka

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Tips! Få mycket stöd. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du tänker att sluta röka. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Med denna teknik får du sluta röka.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder dig. Detta kan hjälpa dig att stärka din gyckel avsevärt.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Håll en lista över dina starkaste motivationer och hänvisa ofta till det. Följ de råd du läser, så att du kan sluta röka för gott.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Det är viktigt att du utbildar dig själv på Array för att lyckas med det. Läs igenom den här artikeln några gånger för att ta upp all information. Efteråt läser du mer artiklar och gör detsamma med dem för att bli ännu mer kunniga om ämnet.Source link