Osäker på hur man slutar röka Prova dessa idéer!


Rökning är en ohälsosam aktivitet som kan få allvarliga negativa följder för både dig och människorna runt dig. Rökning kan leda till olika hälsoproblem, såsom hjärtinfarkt, emfysem och cancer. Forskning har visat att andrahandsrök orsakar farliga hälsofrågor också. Du kan se hur sluta blir ännu mer brådskande. Dessa tips kan ge dig många tips, så att du kan avsluta.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Älskade Ones

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.Source link