Osäker på hur man slutar röka Prova dessa idéer!


Det är svårt att bilda strategier för att sluta röka ibland. Spänningen och trycket i vardagen i det 21: a århundradet kan fresta dig att fortsätta att plocka upp dina cigaretter. Lyckligtvis är det möjligt att övervinna denna känsla; Informationen i den här artikeln bör sätta dig på vägen för att sluta.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från godis och mot frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är associerad med att sluta.

Nikotiners ersättningsterapi

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings kan vara svårt att ignorera. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Kom bara ihåg aldrig att koppla dessa produkter med rökning.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

TIPS! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Förhoppningsvis känns möjligheten att sluta röka permanent nu mer tillgänglig. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link