Osäker på hur man slutar röka Prova dessa idéer!


Alla som röker vet att de måste sluta. Ingen röker på grund av de hälsofördelar det erbjuder; De fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och hur du kan göra det framgångsrikt.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Sluta röka

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att avstå från att röka. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Detta är det första steget att sluta.

Sluta röka

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna strategi kan verka hård. Det har visat sig vara effektivt, när tiden går.

TIPS! Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada på dig. Inte heller kommer en nonsmoker någonsin att förstå hur tufft det är att sluta. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.