Osäker på hur man slutar röka Prova dessa idéer!


De flesta som röker hatar vanan, och vill faktiskt sluta. Hälsosam, ingen drar nytta av att röka, och alla förlorar. Om du är redo att sluta, fortsätt läsa för att höra några värdefulla råd som kan hjälpa.

Kallt Turkiet

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta, kan extra tid sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Om du vill sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Det är syftet att göra en personlig lista.

Sluta röka

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner, till exempel vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Tips! Du borde definitivt berätta för din familj och vänner att du ska gå att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Så småningom kommer du att sluta för gott.

Sluta sluta röka om du verkligen vill sluta. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Denna metod har dock visat sig vara effektivare, eftersom tiden går.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

TIPS! Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Shampoo din møbel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Att ha flera planer på plats är idealisk, om en plan inte fungerar.

Diskutera droger med läkare. Massor av medicinska framsteg har gjorts när man slutar röka. Det finns så många potentiella behandlingar tillgängliga, inklusive terapi och mediciner för att hjälpa dig att övervinna tobaksberoende. Fråga din läkare om en rekommendation som hjälper dig att sluta röka en gång för alla.

Ring någon om hjälp och stöd när din viljestyrka försämras och du är nära att ha en cigarett. Oavsett om du ringer till en stödjande vän eller en släkting, nå ut till någon och dela det du känner. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så ditt begär har tid att passera, och du kommer inse att du inte är ensam i hela processen.

Sluta röka

Efter att ha läst den här artikeln , bör du få en bättre uppfattning om vad du måste göra för att sluta röka. Håll dig motiverad och fokusera på ditt slutmål, kom ihåg vem du gör det här för och varför det är viktigt för alla du älskar. Med dessa tips och ett bra stödsystem kan du sluta röka för gott.Source link