Osäker på hur man slutar röka Prova dessa idéer!


Många fördelar kommer från att sluta röka. Tänk på fördelarna med att sluta för att hjälpa dig att sluta röka. Dessutom fortsätt samla och använd de användbara tipsen nedan om att sluta. Skriv ut den här artikeln och håll den praktisk för att påminna varför du slutar, hur du ska stanna rökfri och vad framtiden håller för dig.

Sluta röka gradvis. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretterna håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Alla gör saker på egen väg. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Ersättningsbehandling

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter ska du fortfarande röka.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

TIPS! När du har fattat beslut om att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Men dessa fördelar kanske inte räcker för att ge dig tillräckligt med motivation att sluta. Tack och lov, de tips du just läst borde ge dig hjälp. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Snart kan du börja njuta av livet hos en glad, frisk icke-rökare.Source link