Osäker på hur man slutar röka Prova dessa idéer!


Många tror felaktigt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och lita på viljestyrka ensam för att övervinna deras beroende. Det här kan hjälpa dig att sluta, men det behöver inte vara så grovt. Följande artikel kommer att introducera några väldigt hjälpsamma tekniker och de olika hjälpmedel som finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka för gott.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

10 minuter

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Klipp tillbaka på rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka en halv cigarett istället för en full cigarett.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Du måste alltid leta efter sätt att ha hög motivation. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begären blir dåliga.

Sök support online. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har åtagit sig.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

Tips! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. För många människor, om du är upp sent, kommer det att göra att du vill röka.

När du läser den här artikeln kan du veta hur man slutar röka. Även om det kanske inte är realistiskt att tro att du aldrig kommer att bli frestad igen, är du mer benägna att sluta på ett sätt som inte är svårt om du tillämpar tipsen i den här artikeln till ditt liv.Source link