Över 40 år och vill sluta röka? Prova dessa bra tips!


Det är uppenbart att din familj bryr sig om dig och vill att du slutar röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig rabatt för att sluta. Så vad håller dig tillbaka? Tiden har kommit, så fortsätt läsa för att hitta tips som kommer att se till att du slutar och aldrig tittar tillbaka.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Distraherer dig själv

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil . Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Undvik nikotinbytningar som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Nu är du redo och har kunskap att sluta röka för alltid. Om du slutar kommer du att känna dig mycket lyckligare, och du kan till och med förlänga din livslängd. Du kan använda de pengar du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link