Över 40 år och vill sluta röka? Prova dessa bra tips!


Rökning kan få stor inverkan på livskvaliteten. Det påverkar hur du ser ut, fläckar dina tänder och gör dina kläder luktar. De mer stora nackdelarna är dock de som är för din hälsa. Studier har visat att praktiskt taget all skada du gör mot din kropp medan rökning är återgivbar om du slutar. Om du inte vet hur du kan sluta läser du denna artikel för att få tips om hur du gör det enklare.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. När du ställt de tips som erbjuds i den här artikeln till handling, kommer du förhoppningsvis att känna dig motiverad för att sparka vanan för gott! Välj ett tips som resonerar med dig och experimentera med att använda det direkt.Source link