Över 40 år och vill sluta röka? Prova dessa bra tips!


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men det här är oftast ett resultat av att du inte förstår det bästa sättet att närma sig det. Att avsluta blir lättare om du har en bra förståelse för ämnet. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Kallt Turkiet

Gör ditt avslutande försök så enkelt själv som du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket bör göra att du slutar röka lättare.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta . När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för familjen och dina vänner om du kan komma igenom i dag kommer det att bli mycket enklare.

När du bestämmer dig för att sluta röka Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Tips! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress i andra sätt. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Om du inte kan sluta just nu byter du cigarettmärken. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Sluta röka

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna metod är notoriskt utmanande. Det har visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

För att hjälpa dig att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. När du förstår vilka metoder som fungerar bäst för dig, blir sluta röka mycket enklare än du förväntade dig. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.Source link