Över 40 år och vill sluta röka? Prova dessa bra tips!


Så många rökare vill stoppa sin skadliga vana. Rökning är inte bra för människor, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Läs följande råd för att ta reda på vad som kan göras för att sluta röka för alltid.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista över tips, tricks och tekniker som hjälper dig med. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde för det första.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

Det bästa stället att börja när du slutar röka, är att bara sluta. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Denna metod har dock visat sig vara effektivare, eftersom tiden går.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Tänk på några viktiga sub- mål, till exempel att stanna av cigaretter i en vecka och bestämma belöningar för att nå dessa mål innan du når dem. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. Detta kommer att ge dig lite extra motivation, och det kan bara hindra dig från att grotta och röka igen.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle påverkas om du skulle få sjuk eftersom den vana i ditt sinne. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Bli inte ett nummer!

Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. En puff kommer att leda till en cigarett, en förpackning, en kartong; en puff är en puff för många!

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket hjälper till att sluta mycket lättare.

Få lite motion. Eftersom du kommer att få bättre lungkapacitet, kommer du att hitta dig lättare. Regelbunden aktivitet kommer också att bidra till att avvärja en viss sannolik viktökning. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten av abstinenssymptomen, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

När du försöker sluta röka, äta gott om nötter, grönsaker och frukt. Att äta en hälsosam, balanserad kost av naturliga livsmedel kan hjälpa många orsaker. Till att börja med ger det dig ett sätt att ockupera din mun och dina händer så att du inte missar de rörelser som är inblandade i att röka så mycket. Att äta denna typ av diet kan också minimera den vikt du kan få. Dessutom kommer du, under återkallandet, att känna dig bättre och mer uppmärksam.

Du har nu en bättre uppfattning om vad som är inblandat i att sluta för gott. Håll dig motiverad och fokusera på ditt slutmål, kom ihåg vem du gör det här för och varför det är viktigt för alla du älskar. Med dessa tips och ett bra stödsystem kan du sluta röka för gott.Source link