Råd för att hjälpa till i din quest för att sluta röka


Din familj har bett dig att sluta röka. Din läkare är troligen påtryckande att du slutar röka också. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Tiden har kommit, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortfarande väljer att röka, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Skapa en lista med strategier som hjälper dig att använda för att avsluta. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker på egen väg. Du måste ta reda på vad som fungerar för dig själv och din livsstil. Att skapa din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningarna till att du ville sluta röka ursprungligen.

När du till exempel når din första rökfria vecka går du till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som gör det lättare för dig att börja på väg för att sluta röka .

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan ibland verka överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

TIPS! Undvik dina utlösare att sluta röka med mer framgång. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och hålla påminner om att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas i dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

De flesta kommer inte att lyckas sluta på första och andra gången. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du återkommer, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Om du röker hemma, se till att du rengör huset noggrant, när du slutar röka. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På så sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

TIPS! Du bör inte försöka sluta röka ensam. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Nu har du bra information som hjälper dig att sparka vanan och bli frisk. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link