Råd för att hjälpa till i din quest för att sluta röka


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns en myriad av fördelar som väntar på att bli hade om du sparkar din rökning vana. Du är säker på att hitta minst en som kan hjälpa dig att fortsätta när din resa blir svår. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. På grund av detta bör du lägga följande tips för att utnyttja dessa fördelar.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Personlig lista

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att skapa denna personliga lista gör just det.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Tips! Om du vill att sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Belöna var och en av dina milstolpar när du försöker sluta röka. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du inte tänker på röken.

Kom ihåg att du kan ha ett liv utan cigaretter, även under besvärliga tider så länge du är förbunden. Du är mer benägna att hålla fast vid dina vapen om du klämmer fast vid din ursprungliga motivation för att sluta. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.Source link