Råd för att hjälpa till i din quest för att sluta röka


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Ta varje dag en i taget. Avsluta är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom i dag blir det mycket lättare att komma igenom i morgon.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Tips! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram för att hjälpa till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Tips! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Så, både du och dina nära och kära kan leva hälsosamma på grund av ditt beslut att sluta röka.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Det kan verka ganska svårt. Några studier visar dock att det är lättast att sluta med att sluta kall kalkon.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Du kan köpa dessa produkter i disken.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Det ger dig lite extra motivation, och det kan bara hålla dig från att grotta och röka igen.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men majoriteten av dem kan bara inte tyckas göra det. De som slutade röka har vanligtvis en stegvis planering och en bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.Source link