Råd för att hjälpa till i din quest för att sluta röka


Det finns många människor som vill stanna sina rökvanor. Rökning är inte hälsosam för någon, och kommer bara att skada dina lungor under lång tid. Läs följande råd för att ta reda på vad som kan göras för att sluta röka för alltid.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan för att distrahera dig från önskan att röka. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Innan du börjar något träningspassprogram bör du först konsultera din läkare.

Håll dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta är svårt, men om du har stöd från dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från sakerna som utlöser dig och får dig att röka Engagera sig i specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka.

Det kan bara hoppas att denna del kommer att ha lagt till din kunskap och insikt om det realistiska sättet att sluta. När du slutar, kom ihåg alla de människor som älskar dig och vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv. Ta de tips som du har läst här och sätt dig på en väg att vara fri från nikotin.Source link