Råd för att hjälpa till i din quest för att sluta röka


Alla har positiva avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Ta råd i denna artikel till hjärtat och begå att förbättra ditt liv genom att sluta. Därefter kan du använda dem varje dag och sluta en gång för alla.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa följderna av att sluta . Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmaning.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Sluta röka gradvis. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

TIPS! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att rök en cigarett. Berätta för dig själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Sluta röka

Om du slutar röka förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar närmare.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Uttagning från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

För resten av hela ditt liv borde du känna dig lite optimistisk, det beror på att du nu vet att du inte behöver röka och du kan fortsätta att leva en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.Source link