Råd om de bästa sätten att sluta röka


Nikotin är otroligt beroendeframkallande. Det här är den viktigaste anledningen till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka. Utrusta dig med bra tips och råd om hur du verkligen slutar röka, så att du kan ge dig en bra chans att uppnå detta mål.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer sannolikt.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

Se till att du går om det ett steg i taget. Avsluta är en process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Om ditt hem luktar rök, rengör det ordentligt. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att göra ditt hem luktigt bra och göra det så att du kommer in i ditt hem inte utlöser behovet av att röka.

Sätt upp ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

Sluta röka

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Att sluta kan vara en stor fysisk och emotionell utmaning för många människor. Det blir lättare för dig att sluta om du följer de tips du just läste. Med tanke på rätt information och nödvändig bestämning är det möjligt att sluta röka!Source link