Råd om de bästa sätten att sluta röka


Många inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Att skriva ner saker kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta ökar sannolikheten för att du slutar för gott.

Du borde inte försöka att ta på sig hela bördan för att röka. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller bokmassage på ett vanligt schema. När du har stillestånd, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig. 19659006] Sluta röka

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Utarbeta en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Överväg att byta varumärken när du först tänker sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan hjälpa dig till en tankesättning att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du slutar röka. Försök att tänka på hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

De flesta kommer inte att lyckas sluta på första gången de försöker. Ställ in ditt mål för en dag och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du misslyckas och har en cigarett, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära dig under vägen.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper dig att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Att använda dessa nikotinavgivande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Om du är en inomhusrökare, rengör din plats noggrant när du slutar röka. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På så sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Sätt listan i ett visuellt läge så att du kommer att se det dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att ge dig i svaghetstider.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Att hålla aktiva hjälper dig också att hålla sig i vikt. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Nikotinersättningsprodukter är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Cravings kan vara svårt att ignorera. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Tips! När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kan du se till att du inte är påminnad om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Utövande av utsläpp av endorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din metabolism saktar ner när du slutar , som kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

Diskutera med din läkare. Det finns flera produkter på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Tala med din läkare om vad han eller hon rekommenderar.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

TIPS! Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan påverka hälsan hos alla som står i kontakt med den.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som är relaterade till din rökvanor. Om du löser dina problem kan du förlora uppmaningen att tända upp eller bättre kunna styra den.

I den här artikeln har du lärt dig att du med rätt motivation kan sluta röka. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Gör en ärlig ansträngning med hjälp av de råd du har läst här, och du kan bara sluta röka för gott.

Som den här artikeln har visat finns det många saker att lära om Array. Uppgifterna ovan hjälper dig att hålla dig uppdaterad den. Den här artikeln hjälpte dig att lära dig mer om.Source link