Råd om de bästa sätten att sluta röka


Människor har ofta ädla skäl att sparka cigarettvanan, men får inte följa med sina ansträngningar. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Sedan kan du använda dem dagligen och sluta en gång för alla.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegor.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Fördröjning kan bidra till att minska den mängd du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ofta vara överväldigande. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de ställs in. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som fick dig att vilja sluta och skriva ner dem för att hålla dem kvar ditt sinne.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Du kommer att bli mycket mer optimistisk tack vare det faktum att du inte behöver röka hela tiden och du kan börja leva en hälsosam livsstil. Använd informationen du har lärt dig här och du kommer inte att ångra.Source link