Råd om de bästa sätten att sluta röka


Att behöva röka kan ibland vara besvärligt. Inte bara känner du dig ofullständig utan din rökning, du är ofta tvungen att avbryta dina dagliga aktiviteter för att gå ut och njuta av dina begär för en cigarett. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen lista gör det här.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva ett läkemedel som kan hjälpa dig att sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medveten om din planerade förändringar. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Secondhand Smoke

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du lever med.

TIPS! Sluta röka dagligen. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökstopp. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Gör ett försök att minska rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Försök röka endast en halv cigarett för att minska rökning.

Om du röker i ditt hem, ge det en noggrann rengöring när du slutar. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, båda som ett medel för att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. De råd som du läser i den här artikeln ger dig de extra verktyg du behöver för att slutligen ge upp cigaretterna. Sätt dessa tips till jobbet för att du framgångsrikt ska kunna övervinna önskan att röka.Source link